september 30th, 2010

Kolonisten van Catan voor de iPadHet bordspel Kolonisten van Catan is nu ook beschikbaar voor de iPad. De makers van deze app voor de tablet van Apple werkten daarvoor samen met Klaus Teuber, de bedenker van het spel.

Vier spelers kunnen aan het bordspel meedoen. De spelers moeten net als in het originele spel bijvoorbeeld de langste wegen zien te maken. Kolonisten van Catan voor de iPadZe kunnen goederen verhandelen en land proberen te veroveren. Op de iPad is het mogelijk door het speelbord te scrollen en het zicht op het bord te vergroten en te verkleinen.
Voor spelers die alleen het spel willen spelen, zijn tegenstanders in het spel gebouwd. Zo is er piraat Jean die niet van compromissen houdt, Vincent die niet bedonderd wil worden en Sean de ridder.
Voor de muziek tijdens het spel wordt de iPod op de iPad ondersteund.

De Kolonisten van Catan is voor 3,99 euro te downloaden in de app store van Apple.Eén reactie

Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: