november 1st, 2010

Golfen op de iPad voor 79 eurocentHet golfspel Let’s Golf! HD voor de iPad van Gameloft is in de aanbieding. Kost het spel normaal gesproken 3,99 euro, nu is het spel in de app store van Apple te downloaden voor 79 eurocent. De aanbieding is volgens de fabrikant tijdelijk.

Golfen op de iPad voor 79 eurocentIn Let’s Golf! Heeft de golfer de beschikking over 63 holes verdeeld over 4 locaties. Dat zijn het strand van Fiji, de Amerikaanse bergen, het Engelse platteland en de Schotse meren.
De vier golfers in het spel hebben elk hun eigen voor- en nadelen. De speler kan de deze figuurtjes echter helemaal naar eigen inzicht restylen.

Voor de fun
In het spel zitten twee verschillende spelvarianten. De advanced mode speelt als een simulatiespel en is de moeilijkste. In deze mode is het zelfs mogelijk een spin mee te geven aan de bal. In de casual mode spelen volgens de makers van de app de spelers vooral voor hun plezier.
In deze iPad app is nu ook mogelijk om via een Wifi verbinding met meerdere spelers tegelijk te spelen.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.Eén reactieReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: