november 24th, 2010

Dell Inspiron Duo leverbaar in VSDell is in de Verenigde Staten begonnen met de levering van de Inspiron Duo. Dell noemt de tablet met een kantelbaar scherm ‘The new convertible’. Deze Dell komt begin 2011 naar Nederland.

De Dell Inspiron Duo is een combinatie van een netbook en een tablet. De Dell heeft een scherm van 10 inch. In de normale stand is de Dell te gebruiken als een netbook, maar het scherm kan worden gekanteld binnen een frame. Dan wordt de Dell getransformeerd tot een tablet. De Dell heeft een dual-core Atom N550 en draait onder Windows 7 Premium.

Dell Inspiron Duo leverbaar in VSDe Dell Inspiron Duo is bij Dell in de Verenigde Staten te bestellen voor 549,99 dollar. Dat is ongeveer 375 euro. In december is de Inspiron Duo leverbaar in Groot-Brittannië voor 449 pond.

De Dell Inspiron Duo is volgens Dell begin 2011 in Nederland leverbaar.

Meer Windows tablets:
- Bocheng P07 Windows tablet
- Onkyo begint levering TW317 Windows tablet
- FIC Tycoon tablet werkt onder Windows 7
- Mintpass tablet krijgt twee schermen
- EviGroup presenteert Paddle Pro Windows 7 tablet

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.Eén reactie

Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: