december 18th, 2010

Apple geeft 12 dagen cadeau's wegDe app voor de iPad van Apple’s 12 dagen cadeau’s staat al dagen in de top tien, maar omdat we hieraan van Mytablet.nl nog geen aandacht hebben besteed, toch nog even een opfrisser.

Apple geeft van 26 december 2010 tot en met 6 januari 2011 gratis iTunes-downloads weg. Dat kan van alles zijn, apps, video’s of muziek. Om te weten welke downloads Apple weggeeft is er nu ook voor de iPad een app in de app store verschenen. Tablet eigenaren die de app hebben gedownload krijgen van Apple een push notificatie als er een cadeautje klaarstaat. Dat cadeau is dan 24 uur lang te downloaden.

Het is overigens ook mogelijk om via de website itunes12dagencadeaus.nl een abonnement te nemen. Dan stuurt Apple een e-mail als er een cadeautje klaarstaat.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets:

Laatste gadgets:

Laatste apps:17 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: