december 29th, 2010

Android 2.2 (Froyo) nu beschikbaar voor Dell Streak tabletDell toont waarschijnlijk binnenkort op de Consumer Electronics Show in Las Vegas haar nieuwe tablet. Deze tablet met de codenamen Looking Glass en M02M krijgt een 7 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels.

De nieuwe Dell draait straks op een Tegra 2 dual core processor met 4 gigabyte aan RAM en een opslagmogelijkheid van gigabyte. Dit is met maximaal 32 gigabyte uit te breiden met micro SD geheugenkaartjes. Om te kunnen communiceren krijgt de Dell waarschijnlijk WiFi, Bluetooth 2.1 en een 3G breedbandverbinding. Verder krijgt deze tablet een camera van 1,3 megapixel.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste gadgets

Laatste apps2 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: