januari 10th, 2011

De internetsite CNET heeft Motorola Xoom Android tablet als beste tablet van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gekozen. Volgens de site kan de tablet van Motorola zich als een van de weinige nieuwe tablets meten met de iPad van Apple.

CES: Motorola Xoom Android tablet is beste tabletVolgens CNET heeft de CES 2011 waar gemaakt wat was verwacht. ‘Het was een feest van tablets. Ze kwamen in klein, medium, groot en soms zelfs een paar tegelijk van één fabrikant. De meest belovende tablets waren de BlackBerry PlayBook, de nieuwe Toshiba’s 10-inch Android tablet, de Samsung Sliding PC en de Motorola Xoom.’

Indrukwekkend
Uiteindelijk werd de Motorola Xoom tablet gekozen omdat deze tablet toch met kop en schouders boven de rest uitstak. ‘Het was de tablet die met het Android Honeycomb besturingssysteem het meest op de toekomst was voorbereid.’

‘Ook waren de specificaties indrukwekkend. Zo heeft de Xoom tablet een dual core processor, is de tablet 4G compatible, heeft de Xoom een HDMI uitgang en heeft de tablet een camera aan zowel de voor- als achterzijde. En dat allemaal in een 10 inch formaat. Hiermee kan de Motorola Xoom tablet zich meten met de iPad van Apple.’

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgets15 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: