januari 15th, 2011

Dell levert Streak tablet pcDell komt in 2011 met nog meer tablets op de markt. Onlangs presenteerde Dell op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas nog de nieuwe Dell Streak met een scherm van 7 inch.

Dell wil in de toekomst tablets gaan leveren aan zowel consumenten als bedrijven. De Dell tablets krijgen dan ook verschillende specificaties. Zo ligt de nadruk bij de bedrijfstablets vooral op de apps, de veiligheid van de data en de verbindingen en de service. Een van de bedrijfstakken waar Dell wel brood inziet, is de medische wereld.

De nieuwe Dell tablets komen eerst in Taiwan op de markt. De eerste nieuwe tablet moet in het eerste halfjaar van 2011 verschijnen.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgets5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: