januari 25th, 2011

Notion Ink Adam tablet op zwart na update De early adapters van de Notion Ink Adam tablet hebben problemen met een update van Notion Ink. Een aantal gebruikers meldt dat de tablet vast loopt en niet meer is op te starten.

De eerste Adam tablets zijn inmiddels bij de kopers gearriveerd. Notion Ink had voor die kopers al een update klaarliggen die kon worden gedownload. De update bedroeg meer dan 80 megabyte, maar waarschijnlijk werd de update niet helemaal geïnstalleerd. Daardoor kon de tablet niet meer opstarten.

Notion Ink heeft de fout erkend. De software update wordt inmiddels niet meer verspreid en kopers die de Adam tablet niet meer kunnen opstarten, wordt aangeraden een Recovery Kit te downloaden. Daarmee kan de tablet van nieuwe software worden voorzien.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgets6 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: