januari 26th, 2011

Eerste ervaringen met Adam tablet van Notion InkOp internet verschijnen de eerste verhalen van mensen die hun Adam tablet van Notion Ink hebben ontvangen. Wat de meeste kopers in Europa verraste was het feit dat ze geen belasting over hun tablet hoefden te betalen.

Op de site tech-lemonade.blogspot.com doet een Nederlandse koper verslag van zijn eerste ervaringen met de Adam tablet. Hij roemt de bouwkwaliteit van de tablet, maar heeft ook nog wel wat commentaar. Zo wordt bij de Adam tablet alleen een Amerikaanse stekker meegeleverd. ‘Dat is een schande voor kopers in Europa. Omdat de adapter 100-240V aan kan, ga ik ervan uit dat een verloopstekker werkt. Na de eerste boot is er 5,54 gigabyte aan ruimte op de tablet.’

Reboot
De Nederlander kwam er ook achter dat de Facebook app niet goed werkte. Hij moest nog wel de update van 82 megabyte ophalen. De 3G verbinding werkte goed, maar na het downloaden van Angry Birds was er geen geluid. Een reboot hielp. De Adam tablet herkende de USB drive van 640 gigabyte niet. ‘Ik moet de file format van de drive even nakijken. Dat zou NTFS kunnen zijn.’

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgetsEén reactieReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: