januari 27th, 2011

Android tablet voor 67,97 euroChinavision levert via haar site een Android tablet voor 67,97 euro. Welke versie van Google’s besturingssysteem Android de tablet heeft, meldt Chinavision niet.

Deze goedkope Android tablet heeft een scherm van 7 inch met een resolutie van 800 x 480 pixels. Voor de communicatie heeft deze tablet WiFi aan boord. Om apps te kunnen downloaden geeft de tablet toegang tot een app market. Of dit de Android market van Google is, is niet bekend.

De tablet heeft verder 256 megabyte aan RAM, een RJ45 ethernet aansluiting en een ingebouwde microfoon en luidspreker.

Volgens Chinavision zegt de lage prijs niets over de kwaliteit van de tablet. De tablet is volgens Chinavision  zo goedkoop omdat de fabriek rechtstreeks aan de detailhandel levert zonder toekomst van derden. De tablet is dan ook voor slechts 67,97 euro te koop op de website van Chinavision.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

Laatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgets9 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: