januari 28th, 2011

App 50PM is fototijdschrift voor de iPadFotograaf Diederik Meijer heeft met de app 50PM een digitaal fototijdschift voor de iPad gemaakt. De app is voor 1,59 euro te downloaden in de app store van Apple. Het eerste nummer heeft als thema ‘Family Matters’.

‘Diederik Meijer, documentair fotograaf, is bekend van zijn werk over Nederlandse gevangenen in het buitenland en Heksenkinderen in Congo’, schrijft het fotoblad P/F. ‘Maar ook als oprichter van het online magazine Bite!, dat hij samen met Margo de Beijer vult met bijzondere fotoreportages vanuit de hele wereld. Diederik geniet sinds kort ook bekendheid als oprichter en maker van 50PM, een nieuw onlineonly magazine speciaal gelanceerd voor Apple’s nieuwste iPad tabletcomputer. Hij werkt hierbij nauw samen met het Amerikaanse Daylight magazine.’

In de eerste uitgave van het fotoblad P/f 1 van 2011 wordt aandacht besteed aan het project van Meijer.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.

App 50PM is fototijdschrift voor de iPadLaatste tablets

Laatste apps

Laatste gadgets
7 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: