april 5th, 2011

Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventure voor de iPad is te downloaden in de app store van Apple. Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventure is een interactieve beleving, een spannende combinatie van een boek en een spel, waar de hele familie plezier aan zal beleven.

Roxie's a-MAZE-ing Vacation Adventure Het vakantie-avontuur begint in een auto, je rijdt door verschillende landschappen en stuit onderweg op uitdagingen, waarbij je in een vliegtuig, boot of luchtballon terecht kan komen om verder te komen. Ook moet je letters, pinguins, nummers, ijscowagens en allerlei andere verrassingen vinden die verstopt zijn in het landschap.

De tekeningen zijn gemaakt door Roxie Munro in samenwerking met OCG Studios creatieve afdeling. Roxie is een Amerikaanse schrijfster en illustratrice van 35 kinderboeken, waaronder 5 over doolhoven, haar boeken zijn in vele
landen vertaald.Eén reactieReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: