april 15th, 2011

iPad music-stand van BrandsenBrandsen Support Systems levert sinds kort de iPad music-stand. Met deze stand is het mogelijk om thuis of onderweg comfortabel gebruik te maken van de iPad. Volgens Brandsen ideaal voor muzikanten die de iPad gebruiken voor hun blad-muziek.

‘De music-stand is in veel verschillende standen te positioneren, zodat u
altijd een optimale stand voor u zelf kunt maken’, schrijft de fabrikant. ‘De iPad wordt in de houder geschoven en blijft stevig op zijn plaats zitten. Er zijn twee knikscharnieren met vergrendeling en de iPad music-stand van Brandsenhouder is te kantelen en te roteren. De maximale werkhoogte staand is 115 centimeter en de stand is ook te gebruiken als men op de grond zit. De iPad en de stand kunnen in één handige koffer worden vervoerd. Ook ideaal voor monteurs die met een iPad onderweg zijn.’

Het gewicht van de koffer incl. iPad en stand is 3,5 kilo. De koffer meet 33 x 24 x 10 centimeter. De adviesverkoopprijs van de music-stand is tussen de 109,95 en 119,95 euro inclusief btw. De music-stand is verkrijgbaar bij de webwinkels van tabletstoday, store4mac, ipadxtra, ipadartikelen en kloegcomwebwinkel.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: