mei 1st, 2011

Vandaag gaat AppEvent van start! Hopelijk ben je op tijd wakker geworden door Super Clock +, want de app die vandaag gratis is met AppEvent is weer een leuke app! Of eigenlijk meervoud, want we geven vandaag twee apps weg! Zowel IceCube Adventures voor de iPhone als IceCube Adventures HD voor de iPad zijn vandaag gratis met AppEvent!

AppEvent: Vandaag IceCube Adventures (HD) gratisSpeel de nieuwe 2D Platform game IceCube Adventures voor iPhone/iPod touch én iPad met de unieke one-touch control spel mechanieken. Geen tilten/swipen of visuele knoppen op het scherm! Ga op avontuur met IceCube en bestrijd al het kwaad in de wereld!

IceCube adventures bevat:

  • Een uitdagende 2D Platform game zoals je die nog nooit hebt gespeeld!
  • Prachtige HD graphics gecombineerd met indrukwekkende game muziek en sound effecten levert een meeslepende game ervaring op.
  • Speel de game in makkelijk of moeilijk en test of je in staat bent de game totaal te overmeesteren.
  • Een oefenwereld en Assistant Control voor extra hulp
  • Multitasking ondersteuning

Ontdek verschillende gebieden, bezoek het donkere woud, vind geheime grotten, beklim de grote berg en verken de oude mijn. IceCube Adventures houdt zelfs de enthousiaste spelers meerdere uren betrokken. Los puzzels op, vecht met ShadowCubes, verzamel sleutels en leer nieuwe vaardigheden om de wereld te redden!

IceCube Adventures downloaden in de App Store
IceCube Adventures HD downloaden in de App Store
Meer informatie: op de website van ontwikkelaar Little White Elephant Gamesoftware2 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: