mei 3rd, 2011

Gigabyte heeft haar Windows 7 tablet onlangs in de Verenigde Staten voor goedkeuring voorgelegd aan de FCC. Eerder deze maand verscheen de tablet al in Taiwan op de markt. Wanneer de tablet naar Europa komt, is nog niet bekend.

Gigabyte S1080 Windows 7 tablet binnenkort in de VSDe Gigabyte’s S1080 is een tablet met een scherm van 10,1 inch met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Hoewel het scherm van het type multitouch touchscreen is, heeft de tablet ook een aantal muisknoppen. Op de tablet draait het besturingssysteem Windows 7 op een dual core Atom N550 processor.

De tablet heeft voor de opslag van gegevens een ouderwetse harde schijf van 320 gigabyte. Ook is er een lezer aanwezig voor SD-geheugen. Om te kunnen communiceren met de buitenwereld heeft deze tablet een ethernet aansluiting, WiFi en Bluetooth 3.0. Ook heeft de tablet een webcamera van 1,3 megapixel.

Waarschijnlijk gaat de Gigabyte S1080 Windows 7 tablet in de Verenigde Staten rond de 700 dollar kosten. Dat is zo’n 450 euro.2 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: