mei 4th, 2011

Packard Bell toont Liberty Tab Honeycomb tabletPackard Bell heeft op een persconferentie haar nieuwe tablet getoond. Deze Liberty Tab werkt onder het besturingssysteem Android 3.0 Honeycomb van Google. Volgens Packard Bell is met de tablet de vrijheid voor iedereen onder handbereik. ‘De nieuwe Packard Bell Liberty Tab vervult de wensen van het hele gezin op het gebied van entertainment, multimedia en het gebruiksgemak van computers.

De Liberty Tab heeft een NVIDIA® Tegra 2-processor. Die zorgt voor de fabrikant voor  en levendige beleving en is geschikt voor een optimale HD-weergave. De tablet heeft een camera van twee megapixel aan de voorkant en een van vijf megapixel aan de achterkant. De accu van de Packard Bell Liberty Tab heeft een batterijduur tot tien uur. Het scherm van 10,1 inch heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels.
Als er meer ruimte nodig is voor digitale bestanden, dan kunnen gebruikers 32 GB micro-SD-kaarten toevoegen, genoeg voor maximaal 40 films, 8.000 muziekbestanden of 30.000 foto’s extra.

Packard Bell toont Liberty Tab Honeycomb tabletVerbinding maken met elk apparaat is makkelijk en snel dankzij de USB-poorten op de Packard Bell Liberty Tab. Adapters of een USB-connectiviteitskit zijn niet nodig.
Diverse mogelijkheden om verbindingen op te zetten, waaronder Wi-Fi, Bluetooth® 2.1 en 3G maximaliseren de mobiele ervaring en zorgen ervoor dat gebruikers overall online kunnen blijven.

De Packard Bell Liberty Tab ondersteunt Flash. ‘Tegenwoordig werkt ongeveer 80% van de websites met Flash. Weg met de frustratie van een niet goed weergegeven webpagina. Met de Packard Bell Liberty Tab surfen gebruikers altijd op de meeste dynamische manier die het web biedt. En er kan op verschillende websites tegelijkertijd worden gesurft, door de verschillende tabbladen in hetzelfde venster.’

De nieuwe Packard Bell Liberty Tab biedt toegang tot de Market Place van Android met duizenden applicaties. Als gebruikers de content willen laten zien op een groot scherm, dan hoeven zij dankzij de HDMI-uitgang alleen maar de Packard Bell Liberty Tab op de tv aan te sluiten: een speciale videoadapter is niet nodig.

De nieuwe Packard Bell Liberty Tab ligt in juni 2011 in de Europese winkels.. De beschikbaarheid, prijs en technische functies variëren per land.8 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: