mei 5th, 2011

Sjoelen vandaag gratis te downloadenDe app Sjoelen voor de iPad en de iPhone is vandaag gratis te downloaden in de app store van Apple. De app was in het kader van het AppEvent in januari 2010 ook al gratis te downloaden.

Sjoelen vandaag gratis te downloaden‘Sjoelen – wie kent het niet. Mik 30 stenen door de vier poortjes aan de achterzijde van de sjoelbak. Als een steen geheel door het poortje is, dan levert hij respectievelijk 2, 3, 4, of 1 punt op. Heb je een steen door alle vier de poortjes, dan krijg je nog eens 10 bonuspunten, dus het loont om je stenen gelijkmatig over de poortjes te verdelen. Zijn je stenen op, dan worden de stenen die nog op het bord liggen verzameld voor een tweede en derde ronde. Het totaal behaalde aantal punten vormt je eindscore.’

Sjoelen downloaden in de App Store

Meer informatie: de website van ontwikkelaar Curly Brace Publishing4 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: