mei 30th, 2011

Kleine speakers met een grote mondDe X-Mini MAX II speakers zijn de opvolgers van de zeer succesvolle en populaire X-Mini speakers. De X-Mini MAX II speakers hebben een groot bereik en zijn ideaal om tijdens een feestje de juiste muzieksfeer te creëren. Niet alleen het volume maar ook de helderheid van de speakers zijn fenomenaal. De speakers passen in de palm van een hand en zijn op reis gemakkelijk mee te nemen. Genieten van kwaliteitsmuziek kan vanaf nu ook op vakantie.

De stoere en innovatieve X-Mini Max II speakers hebben een ‘accordeon’-mechaniek, waardoor er een subwoofer kan worden nagebootst. Het resultaat is een perfect diepe bastoon. In vergelijking met eerdere uitvoeringen is de accucapaciteit van de X-Mini Max II speakers aanzienlijk toegenomen. De speakers kunnen maar liefst twaalf uur non-stop muziek afspelen. De accu wordt opgeladen via de USB poort en is dus op te laden via elke laptop, PC of Mac.

De X-Mini MAX II speakers hebben een stoer uiterlijk en zijn aan elkaar te koppelen via een BuddyJack-systeem. Zo kan een set gekleurde speakers naast elkaar geplaatst worden voor een meervoudige dosis geluid. De X-Mini MAX II speakers kunnen aan diverse portable en non-portable producten gekoppeld worden, waaronder bijvoorbeeld de Apple iPhone, iPod, iPad of iPad 2.

De X-Mini Max speakers zijn te bestellen via www.i-Customs.nl.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: