juni 7th, 2011

De in Berlijn gevestigde ontwerpers van Redmaloo maken accessoires voor onder andere de iPad van Apple. Voor haar beschermhoezen en mappen gebruikt Redmaloo natuurlijke, hoogwaardige en duurzame Redmaloo sleeve voor de iPad 2 materialen. Het bedrijf is nauw betrokken bij het productieproces. Redmaloo ziet erop toe dat gedachtegoed en ontwerpen nauwgezet uitgevoerd worden, zodat topkwaliteit en topdesign gegarandeerd zijn. Bovendien kiest zij voor een eerlijke en verantwoordde productie door de lokale bevolking.

Voor de iPad 2 ontwikkelde Redmaloo een hoes in een speciaal ontwerp: mooi om te zien en praktisch als bescherming tegen stoten en krassen. De sleeve is gemaakt van zacht vilt dat nauwkeurig om de behuizing van de iPad past. Krachtig klittenband zorgt voor een perfecte sluiting van de sleeve. Aan de voorzijde van de iPad sleeve zit een vakje voor iPod, iPhone, PDA of mobiel. De Redmaloo sleeve valt extra op door de speelse rode lijn die over de zijkant van de sleeve loopt. De Redmaloo iPad(2) sleeves zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Redmaloo accessoires kunt u bestellen via www.i-customs.nl.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: