juni 7th, 2011

Tabletfabrikant TabletKiosk uit de Verenigde Staten komt binnenkort met de Sahara Slate PC i500 op de markt. Volgens de tabletbouwer wordt dit ‘de krachtigste tablet ter wereld’.

TabletKiosk: ‘Wij hebben de krachtigste tablet ter wereld’De Sahara Slate PC i500 heeft een scherm van 12 inch met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De tablet draait onder Windows 7. Als processor wordt de tablet ondermeer geleverd met een Intel quadcore Core i7-processor. Daarbij hoort dan 8 gigabyte aan RAM. Voor de communicatie heeft de tablet WiFi en Bluetooth aan boord.
Ook de opslagmogelijkheden van de Sahara Slate PC i500 zjn niet kinderachtig. Zo wordt de tablet geleverd met een harde schijf van 320 gigabyte of een Solid State Drive (SSD) van minimaal 40 gigabyte.

De aansluitingen op de Sahara Slate PC i500 zijn ondermeer een LAN aansluiting, een Firewire-aansluiting, twee USB 2.0 aansluitingen, audio in- en uit en een aansluiting voor een dock.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.6 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: