juni 8th, 2011

xMount is een systeem bestaande uit houders met diverse bevestigingen, speciaal op maat ontwikkeld voor de iPad. Het vergroot het gebruiksgemak van de iPad en daarmee het plezier dat de gebruiker van de iPad heeft. De gebruiksmogelijkheden worden volgens de fabrikant fors uitgebreid.

xMount iPad houders nu ook voor iPad2‘De basis van de xMount vormt een rechthoekige bevestiging waar u de iPad inschuift en veilig vastklikt. Deze op de millimeter op maat gemaakte houder van ABS kunststof laat alle bedieningsknoppen en aansluitmogelijkheden van uw iPad vrij toegankelijk. De xMount iPadhouders zijn perfect passend voor de iPad. Om die reden is er ook verschil tussen de xMount iPad en iPad2. Niet alleen verschillen de maten, er is ook rekening gehouden met de twee camera’s en microfoon van de iPad2.’

Autosets

  • xMount Car zuignap bevestiging; iPadhouder voor bevestiging op elk glad oppervlak in huis.
  • xMount Car luchtrooster bevestiging; iPadhouder voor bevestiging aan de lamellen van het luchtrooster in uw auto.
  • xMount Car hoofdsteun bevestiging ;iPadhouder voor bevestiging aan de hoofdsteun van de voorstoelen, voor gebruik op de achterbank.

Thuissets

  • xMount Home zuignap bevestiging; iPadhouder voor bevestiging op elk glad oppervlak in huis.

Fiets

  • xMount Tube iPadhouder; iPadhouder voor bevestiging aan een stang zoals het stuur van een fiets, fitnessapparaat of Segway (navigatie).

Boot

  • xMount Boot iPadhouder; iPadhouder voor bevestiging op een boot naast b.v. stuurwiel. Stevig vast met extra schroef bevestiging.

De xMount iPad houder kost 59,95 euro incl. BTW. Meer informatie op www.xmount.nl.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.3 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: