juni 9th, 2011

Targus heeft een draadloos lichtgewicht toetsenbord op de markt gebracht die speciaal ontworpen is voor de iPad. Dit nieuwe toetsenbord is eenvoudig aan te sluiten, en maakt het mogelijk de iPad in het dagelijks leven als laptop te gebruiken.

Draadloos toetsenbord voor de iPad van Targus‘Het toetsenbord op het touchscreen van de iPad is prachtig en functioneert prima, maar je kunt slechts twee vingers gebruiken, wat niet snel en comfortabel werkt bij het schrijven van lange teksten’, schrijft Targus om het toetsenbord aan de man te brengen. ‘Daarom introduceert Targus nu de iPad Bluetooth Keyboard. Het toetsenbord is gemaakt van licht materiaal, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen. Het breidt de mogelijkheden voor het gebruik van de iPad uit en maakt het toevoegen van een laptop overbodig.’

Volgens Targus is het heel eenvoudig om het toetsenbord aan te sluiten, dat via Bluetooth automatisch de weg naar de iPad tablet vindt. ‘Dit betekent dat u geen gedoe met kabels hebt en gelijk aan de slag kunt. Draadloos toetsenbord voor de iPad van TargusHet draadloze toetsenbord werkt op een batterij met een extra lange levensduur: tot wel zeven maanden. Een indicator gaat branden wanneer de batterij bijna op is. Het iPad toetsenbord van Targus is helemaal in Apple-stijl, zowel wat betreft ontwerp als functies, bijvoorbeeld Apple specifieke toetsen. De laagprofiel toetsen met een zacht oppervlak zorgen voor snelheid en een verhoogde precisie.’

Het toetsenbord weegt 296 gram incl. batterijen en kan in een schuine stand worden opgezet zodat het nog comfortabeler in gebruik is. U kunt uiteraard nog steeds alle touchfuncties op de iPad gebruiken, ook al is het externe toetsenbord aangesloten.

De adviesprijs van de Targus iPad Bluetooth Keyboard is 49,99 euro.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: