augustus 14th, 2011

Review: Samsung Galaxy Tab 10.1 is klasse apartDe Samsung Galaxy tab 10.1 is onder de Honeycomb-tablets een klasse apart. Dat concluderen de testers van de website Tweakers.net in een review van de nieuwste tablet van Samsung.  

Volgens Tweakers.net ligt de Samsung Galaxy Tab 10.1 fijn in de hand. Zo goed zelfs dat de tablet zich qua ergonomie kan meten met de iPad 2. Ook het scherm liet een goede indruk achter. Zo ligt de helderheid een stuk hoger dan die van de concurrentie en is de kijkhoek erg goed.

Kritiek hebben de testers ook. De belangrijkste kritiek op de Tab 10.1 is het gebrek aan aansluitingen. Verder is de meerwaarde van de TouchWiz UX-schil klein. De testers vinden de veranderingen vooral cosmetisch. Verder zorgen de aanpassingen van Samsung aan Android dat de Galaxy Tab 10.1 vaak de traagste is van tablets met een Tegra 2-processor.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: