augustus 15th, 2011

Computerfabrikant Dell is gestopt met het leveren van de Dell Streak 5. De Streak 5 had slechts een scherm van 5 inch, volgens Dell onvoldoende om de strijd met de andere tablet op de markt aan te gaan.

Dell Streak 5 niet langer leverbaarDell begont ongeveer een jaar geleden met het uitleveren van haar Streak 5 tablet. De Streak kostte in de Verenigde Staten rond de 300 dollar met een abonnement van twee jaar van AT&T en bijna 550 dollar zonder. De tablet hield het midden tussen een smartphone en een volwassen tablet zoals de iPad van Apple. De Streak 5 had een 1 gigaherz Qualcomm SnapdragonTM processor aan boord die ook geschikt is voor multitasking. Dell’s tablet draaide op Google’s besturingssysteem Android. Voor de opslag maakte de Dell gebruik van microSD memorykaarten. Verder had de Streak 5 ingebouwde WiFi, bluetooth en 3G.

Dell neemt op haar site afscheid van de Streak 5 met de boodschap: ‘Goodbye, it’s been a great ride’.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.3 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: