augustus 17th, 2011

De nieuwe tablet van Samsung, de Galaxy Tab 10.1, wordt op de eerste verkoopdag in Nederland goed verkocht. Dat meldt de NOS.

Samsung Galaxy Tab 10.1De Mediamarkt en Bol.com begonnen vandaag met de verkoop van de nieuwe tablet. En dat zorgt volgens een verkoper van de Mediamarkt in Utrecht voor veel drukte. Volgens hem gaan de nieuwe tablets als ‘warme broodjes over de toonbank’.

Overigens leek het er lange tijd op dat de verkoop van de Galaxy Tab 10.1 werd verboden. Een Duitse rechter legde Samsung een Europees verkoopverbod van de tablet op. De rechter oordeelde later dat een Europees verkoopverbod niet terecht was. De tablet is nu alleen niet verkrijgbaar in Duitsland.

Abonneer u nu op de gratis nieuwsbrief van Mytablet.nl. Klik hier.



4 Reacties



Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: