augustus 23rd, 2011

The Wallet is meer dan opberghoes voor iPad 2Tassenfabrikant Happy Owl Studio begint binnenkort met het leveren van een nieuwe opbergtas voor de iPad 2. The Wallet for iPad 2 lijkt echter meer dan weer een nieuwe opberghoes voor de iPad 2.

Eenmaal in The Wallet, is de iPad 2 ook nog goed te bedienen. De maker van de tas heeft de plaatsing van de tablet zo gemaakt dat de knoppen en aansluitingen van de tablet nog te bereiken zijn. The Wallet kan opengevouwen ook dienen als standaard voor de iPad 2.

The Wallet is meer dan opberghoes voor iPad 2Naast een plek voor de iPad 2, heeft The Wallet ook ruimte voor andere zaken. Zo is er ruimte voor visiekaartjes, credit cards, een iPhone, pennen en andere zaken die je normaal in een tas kunt vinden.

The Wallet is vanaf september bij Happy Owl Studio te koop voor rond de 79,99 dollar.6 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: