september 1st, 2011

Het spel Muddy Monsters Attack Ameland is vandaag in het kader van het AppEvent gratis te downloaden. Volgens de makers is het spel nu nog alleen voor de iPhone en iPod touch te krijgen, maar binnenkort wordt deze app universeel, dus ook geschikt voor de iPad.

AppEvent: Muddy Monsters Attack AmelandIn het spel moet je Ameland verdedigen. Voorkom dat de Wadblubbers de andere kant van het speelveld bereiken door de Anti-Wadblubbers op een strategische manier in het veld te plaatsen. Omdat elke blubber weer andere kwaliteiten heeft, zul je rekenen moeten houden met snelheid en vernietigingskracht. Zodra de laatste Wadblubber is verslagen, ga je door naar de volgende ronde. Er zullen tijdens het spel nieuwe Anti-Wadblubbers en items worden ontgrendeld, zodat je nieuwe tactieken kunt toepassen om ook de slimme Wadblubbers tegen te houden.

Muddy Monsters Attack Ameland downloaden in de App Store3 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: