januari 13th, 2012

CES: Dell toont groter StreakComputerbouwer Dell komnt eind 2012 met een nieuwe tablet op de markt. Met de tablet denkt Dell de concurrentie aan te kunnen met de iPad van Apple. Eerdere Dell Streak tablets werden nooit echt een succes.

Commercieel directeur Felice liet onlangs op de Consumer Electronics Show in Las Vegas weten dat Dell bewust tijd heeft genomen om een nieuwe tablet in de markt te zetten. Felice wil niet hetzelfde ondergaan als BlackBerry-fabrikant RIM met de PlayBook en Hewlett Packard.
Welk besturingssysteem de nieuwe tablets van Dell krijgen, wilde Felice nog niet zeggen. Dat kunnen zowel Android van Google als Windows 8 van Microsoft worden. Hij zei wel dat de klante bij Dell altijd uit meerdere besturingssystemen zal kunnen kiezen.7 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: