januari 26th, 2012

Scannen met de iPadBrookstone heeft een scanner voor de iPad gemaakt. Met de iConvert-scanner kan de iPad bezitter documenten en foto’s in jpg-formaat scannen en deze opslaan op de tablet. De scans belanden na het scannen in de fotomap op de iPad.

De iConvert-scanner scant de documenten in een resolutie van 300 dpi. Om te kunnen scannen moet allereerst de gratis app worden gedownload. Daarna is het een kwestie van de iPad in het dock plaatsen en de aanwijzingen op de iPad te volgen. De scanner geeft eerst een preview waarna de scan kan wordern opgeslagen of verwijderd. De scanner wordt gevoed door een adapter.

De iConvert-scanner werkt zowel op de iPad als de iPad 2. Wel is versie iOS 4.3.5 or later nodig. Brookstone begint begin februari met de verkoop van de scanner voor een prijs van 149,99 dollar.5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: