januari 27th, 2012

Nieuwe ZTE V9A Light Tab 2 draait Android 2.3De nieuwste tablet van het Chinese ZTE krijgt het besturingsysteem Android 2.3. Op de Consumers Electronics Show (CES) in Las Vegas toonde ZTE al een tablet die draaide onder het nieuwe Android 4.0.

De ZTE V9A Light Tab 2 tablet heeft een capacitive scherm van 7,3 inch. Deze tablet draait op een processor met een snelheid van 1,4 gigaherz. Voor de communicatie heeft deze tablet WiFi en 3G. De ZTE tablet heeft aan de achterkant een camera van 3,2 megapixel, aan de voorkant zit een camera voor videochatten met een resolutie van 0,3 megapixel.

De nieuwste ZTE tablet verschijnt in februari in het Verenigd Koninkrijk op de markt voor net geen 235 pond. Wanneer deze tablet naar Nederland komt, is nog niet bekend.5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: