januari 27th, 2012

Het Amerikaanse bedrijf Datamation Systems heeft een oplaadstation gemaakt waarmee zestien iPads tegelijgertijd kunnen worden opgeladen. Volgens de fabrikant is het oplaadstation vooral makkelijk voor scholen, bedrijven en andere organisaties.

Zestien iPads tegelijk opladenHet oplaadstation kreeg de naam PowerPad 16. De lader kan zowel losstaand worden gebruikt, maar ook op of onder een tafel worden gemonteerd, aan de wand of onder een schap. Het grootste voordeel van het oplaadstation is dat de wirwar van draden zoveel mogelijk wordt beperkt.

De PowerPad 16 laadt overigens niet alleen maar iPads op. Het apparaat kan overweg met alle apparaten met een standaard Apple-USB connector. De PowerPad 16 is echter geen normaal oplaadstation voor alle apparaten. Datamation Systems komt later dit jaar met een vergelijkbaar oplaadstation voor andere USB-aparatuur.10 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: