januari 30th, 2012

Gratis app vandaag: Hungry SheepDe app Hungry Sheep is vandaag gratis te downloaden in de  app store. In het spel moeten schapen van het ene naar het andere weiland worden verplaatst.

Jouw boerderij wordt overvallen door kuddes schapen, hongerige schapen. Gelukkig zijn er twee kleine weilanden aanwezig waar ze vredig kunnen grazen. Om te voorkomen dat jouw schapen verhongeren, hoef je ze alleen maar te verplaatsen naar het juiste weiland. Maar let op! Witte schapen eten alleen witte bloemen en zwarte schapen eten juist de donkere bloemen. Lukt het niet, dan is er nog altijd de trouwe hond om je hierbij te helpen.

Gratis app vandaag: Hungry SheepHungry Sheep is een simpel maar verslavend spel dat erg makkelijk is te spelen. Schapen sorteren kan met een enkele vingerbeweging wat het spel voor alle leeftijden geschikt maakt. Strijd met je vrienden via Game Center en laat zien dat jij de beste schapenherder aller tijden bent!

Hoogtepunten

  • simpel maar uitdagend spel over het redden van schapen
  • sleep of gooi schapen in het juiste weiland
  • scoor extra punten door hongerige schapen te redden
  • de mighty dog helpt jou op lastige momenten
  • Game Center ondersteuning met 20 achievements
  • geschikt voor iedereen (ook voor +4 kinderen!)

Download Hungry Sheep6 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: