januari 30th, 2012

Het lettercircus: iPad app met voorleesverhalen voor kinderen vanaf 4 jaarFien woont met haar vader Joep in een woonwagen in de duinen. Fien wil alle letters van het alfabet leren kennen en gaat samen met haar vader op zoek. In de app Het lettercircus worden de letters van het alfabet op een speelse wijze bekeken en geoefend.

‘Tot nu toe zijn vooral prentenboeken omgezet tot interactief kinderboek’, vertelt schrijfster Rian Visser. ’Het lettercircus is de eerste interactieve app met iets langere voorleesverhalen. Ouders kunnen kiezen om zelf voor te lezen of samen met hun kind luisteren hoe stemacteur Siebe Meijer de verhalen voorleest. De leukste manier om het alfabet te leren!’
Het lettercircus: iPad app met voorleesverhalen voor kinderen vanaf 4 jaarIn alle tekeningen zitten letters verborgen die het kind kan zoeken en aanraken. De letters maken geluid. Het lettercircus is in 2004 als papieren boek verschenen bij uitgeverij Clavis en de eerste druk was al snel uitverkocht. Sindsdien was het niet meer leverbaar en in de bibliotheek is het dikwijls uitgeleend.

Inhoud

  • 26 letterverhalen, geschreven door Rian Visser en voorgelezen door Siebe Meijer.
  • 26 prachtige zoekplaten boordevol letters, geïllustreerd door Mark Janssen.
  • de letters in de tekening maken geluid als je ze aanklikt.
  • alle letters van het alfabet op één pagina met geluid.

Download Het lettercircus in de app store5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: