januari 30th, 2012

‘Of deze app plus accessoires door de strenge en tikkeltje preutse ballotagecommissie van Apple goedgekeurd wordt, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar moeten we dat überhaupt wel willen met z’n allen?’ Dat schrijft Viva op haar blog over de FleshliPad Holder van het bedrijf Fleshlight.

Sceptisch over seksen met de iPadHet bedrijf Fleshlight staat volgens Viva bekend om zijn seksspeeltjes die je als man naar eigen wens samen kunt stellen. ‘Maar het bedrijf gaat nu nog een stapje verder’, schrijft de Viva-blogger. ‘Het wil meeliften op het succes van de iPad en speelt in op de verregaande liefde die mannen tegenwoordig voor hun ‘geile’ gadget voelen. Mannen en hun iPads zijn onafscheidelijk, ze nemen ze zelfs mee naar het toilet, blijkt uit onderzoek. Aangezien uit ander onderzoek ook naar voren komt dat mannen daar onder werktijd regelmatig masturberen, komt deze nieuwste uitvinding al helemaal als geroepen.’

Neukbare iPad
De zogeheten FleshliPad Holder is een iPad-case met daaraan vast een soort van zaklamp waar de man zijn penis in kan stoppen. ‘Er hoort een app bij die een breed scala aan foto’s, video’s en animaties bevat van personen (of objecten, of whatever) waar de man graag eens zijn penis in zou stoppen. “Imagine all the things you could pretend to have sex with!” schreeuwt een website enthousiast over het speeltje. Zelfs de snelheid van penetreren wordt gemeten en getoond, dus als man zie je op je scherm direct het effect van hard of zacht stoten.’

Sceptisch
Voorlopig is de Viva-blogger nog erg sceptisch over deze nieuwste ontwikkeling. ‘Ik broed al dagen op een mening of soort van conclusie omtrent dit product, maar ik vind er de woorden maar niet voor. Sprakeloos ben ik, van ongeloof. Dat er iemand op het idee komt om neukbare iPads te maken, gaat er bij mij nog niet in… Laten we anders gewoon met smart wachten op de vrouwelijke variant: een iPad met een voorbinddildo om. Pas dan praten we verder.’2 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: