januari 30th, 2012

Soep koken met de Soep app van het Leger des HeilsHet Leger de Heils komt binnenkort met een Soep app voor de iPad. Het Leger brengt de app uit vanwege zijn 125-jarig bestaan. Soep is volgens het Leger des Heils al 125 jaar één van de praktische pijlers onder hun werk.

Bij een verjaardag horen, naast een traktatie, natuurlijk ook cadeaus, vindt het Leger des Heils. ‘Daarom lanceren wij de app ‘SOEP’, een speciale app voor iPad en iPhone. In de app zijn nieuwe recepten te vinden van Nederlandse topkoks en bekende Nederlanders. Deze recepten vullen we regelmatig aan. De app is gratis en geschikt voor de beginnende kok én voor ervaren lekkerbekken.

De app ‘Soep’ is binnenkort te downloaden in de Apple app-store. Aan de versie voor Android wordt nog hard gewerkt en is ook binnenkort beschikbaar.5 Reacties

Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: