januari 30th, 2012

PC Navigo, het populaire navigatiesysteem voor de watersport is binnenkort ook leverbaar op een tablet PC. Met het uitbrengen van PC Navigo in 2012 versie was al rekening gehouden met wensen van gebruikers om het programma op een tablet te gebruiken. Na research een aanpassingen in samenwerking met NoorderSoft presenteert importeur WatersportAlmanak de eerste versies op de watersportbeurs Boot Holland in Leeuwarden van 10 t/m 15 februari.

PC Navigo is een navigatiesysteem en routeplanner tegelijk. Het systeem wijst u de weg op het water. Het navigatiesysteem vertelt u wat de kortste weg is, of de meest toeristische weg, laat direct zien waar u langs dient te varen, houdt rekening met de afmetingen van uw schip en vertelt u ook nog vooraf of er stremmingen te verwachten zijn. Tussenstops om te overnachten zijn gemakkelijk in te voegen of worden automatisch berekend. Met enkele muisbewegingen plant u een complete route, waar u maar heen wilt, wat de afstand is en de te plannen vaartijd.

PC Navigo kunt u op iedere PC laptop of Windows tablet installeren en u heeft geen internetverbinding nodig. Simpelweg een CD installeren en een GPS ontvanger aansluiten. Geen maandelijkse kosten, of dure abonnementen. PC navigo is leverbaar voor slechts € 195,- inclusief alle waterkaarten van Nederland tot € 395,- inclusief alle waterkaarten van Europa.

De prijs van de tablet waarop het systeem is geïnstalleerd voor de klant is nog niet bekend.4 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: