januari 31st, 2012

RTLNieuws365: 'Heel veel nieuws in één app'De app RTLNieuws365 staat al weer een tijdje in de app store, maar op Mytablet.nl hadden we er nog geen aandacht aan besteed. Hierbij dus.

‘Heel veel nieuws in één app, en nog veel meer!’, schreeuwt RTL over de app. ‘RTLNieuws365 brengt je op de hoogte van het laatste nieuws, achtergronden en entertainment nieuws. Via onze RTL Nieuws presentatoren en verslaggevers informeren we je non-stop over de actualiteit en werken we een selectie van het belangrijkste nieuws voor je uit.

RTLNieuws365 brengt:
- Nieuws, sport, RTL Boulevard en een dagelijks magazine
- Columns: o.a. Frits Wester, Rick Nieman en Erik Mouthaan geven in een eigen column hun visie op de dagelijkse gebeurtenissen om ons heen.
- RTL Boulevard houd je op de hoogte van de laatste entertainment en royalty nieuws.
RTLNieuws365: 'Heel veel nieuws in één app'- TV-uitzendingen: bekijk hier de laatste uitzendingen en fragmenten van het RTL Nieuws en RTL Boulevard
- Slideshow: het nieuws verteld in foto’s
- Magazine: boordevol artikelen over lifestyle en meer. Hier vind je trends op het gebied van gezondheid, mode, beauty, auto’s, eten en uitgaan. Maar ook: een puzzel, mop en dier van de dag. Plus een wekenlijkse column over gezond eten van Sanne Boswinkel en concertverslagen van Suzanne Bosman.
- Buienradar
- Verkeersinformatie
- Actuele beurskoersen

LET OP: Problemen met het bekijken van video’s in RTLNIEUWS 365? Misschien ligt het aan uw besturingssysteem. Koppel uw iPad aan de computer, ga naar iTunes en download hier het nieuwste besturingssysteem van Apple, iOS 5.

Voor meer informatie : www.rtlnieuws365.nl4 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: