januari 31st, 2012

YetYet maakt van de iPad een interactieve knuffelJe iPad veranderen in een interactieve knuffel voor je kind. Dat is wat de YetYet doet. Samen met de app, die gratis is te downloaden in de app store, zorgt de YetYet er volgens de fabrikant voor dat je je iPad waarschijnlijk nooit meer terug krijgt.

YetYet maakt van de iPad een interactieve knuffelEenmaal via de rits aan de achterkant in de YetYet, zit de iPad veilig en kan het king gaan spelen met de nieuwe knuffel. De app zorgt ervoor dat de YetYet leuke deuntjes en riedeltjes speelt en stemmen met leuke effecten herhaalt. Ook is de YetYet graag een kussen en wordt hij erg blij als zijn haar wordt gekamd. Extra plezier ontstaat wanneer met de YetYet wordt geschud.

De YetYet is compatible met de iPod touch (derde en vierde generatie) en de iPad. Er is wel iOS 3.2 of later voor nodig.



Eén reactie



Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: