februari 1st, 2012

Ekoore Python S tablet draait Linux, Android en WindowsHet Italiaanse merk Ekoore heeft een tablet op de markt gebracht die kan draaien op drie besturingssystemen. De Ekoore Python S tablet draait onder Linux, Android en Windows. Goedkoop is de tablet niet.

Voor de opslag van gegevens kan de koper van de Ekoore Python S tablet kiezen uit 32 of 64 gigabyte. De hoeveelheid RAM bedraagt 1 of 2 gigabyte. Het scherm van 10,1 inch is van het type capacitive multitouch en heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. De processor in deze tablet is een Intel Pine Trail-M N455 die draait op 1,66 gigaherz. Standaard heeft de tablet Wifi en Bluetooth, extra verkrijgbaar zijn 3G en GPS. De Ekoore Python S tablet heeft een webcamera van 1,3 megapixel.

De Ekoore Python S tablet meet 274 x 170 x 14,5 millimeter en weegt 840 gram.

De Ekoore Python S tablet kost in de basisversie 499 euro. Wie de meest uitgebreide versie wil met 3G, GPS, 64 gigabyte aan geheugen, 2 gigabyte aan RAM en de drie besturingssystemen, gaat al snel richting 1.000 euro.

 4 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: