februari 1st, 2012

Nieuwe app van dagblad SpitsHet gratis dagblad Spits heeft een nieuwe app. Volgens Spits is de app niet alleen actueel, scherp en grappig, maar ook anders dan andere nieuws-apps.

‘Je vindt er niet alleen het dagelijkse nieuws uit Nederland, maar ook alles over entertainment, sport, crime en games en gadgets. En natuurlijk vind je alleen hier hete rubrieken als ‘Raad de reet’, ‘Het Slaapmutsje’ en ‘Het Weermeisje’. En check vooral ook de rubriek Raar, want de realiteit is altijd raarder dan jij denkt.

Met de Spitsnieuws-app heb je altijd:
Nieuwe app van dagblad Spits- het laatste nieuws
- de heetste foto’s
- de grappigste filmpjes
- een menu dat je zelf kunt samenstellen
- de laatste fileberichten
- het weerbericht van ons eigen weermeisje
- artikelen om te delen met je vrienden
- de beste columns uit de krant Sp!ts9 Reacties

  • Marieke says:

    Ik lees de kranten vaak via http://www.krantenenfolders.nl/ , zo ook dagblad Spits. De reden dat ik nog naar deze verzamelsites ga, is omdat ik graag nieuws verneem en dit steeds vaker moet zoeken bij serieuze kranten als De Volkskrant en het NRC Handelsblad. Ik vind het jammer dat nieuwsbladen zich steeds minder op nieuws focussen en steeds meer op entertainment….Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: