februari 2nd, 2012

Oplossing klachten Bamboo Stylus: ‘Niet te hard drukken’‘Mijn Bamboo pen is na 1 maand gebruik al versleten. Met name de rubber is kapot.’ Dat schreef Danny onlangs op Mytablet.nl over de Wacom Bamboo Stylus pen. Danny wilde weten of de rubbertjes apart zijn te verkrijgen. ‘En zo ja waar kan ik deze dan bestellen. Elke maand een nieuwe pen kopen is toch iets te kostbaar.’

Ook Aernout reageerde. ‘Bij mij precies hetzelfde. Het rubber slijt enorm snel zodat de pen dus na korte tijd al niet meer bruibaar is.’

Wacom geeft na vragen van Mytablet.nl uitleg. ‘De Bamboo Stylus is een pen met een rubberen dopje waarvan het dopje als een los onderdeel na te bestellen is. Afhankelijk hoeveel druk er met de pen op het tablet wordt gezet, verslijt het dopje langzaam of sneller. Het is niet nodig om veel druk te zetten op de tablet. Lichtjes over de tablet glijden met de pen volstaat en er zal nauwelijks slijtage plaatsvinden. Wanneer het dopje binnen een maand verslijt, wordt met zekerheid te veel druk gezet.

Reservedopjes zijn na te bestellen in de Wacom eStore in een setje van drie. Dit setje penpunten kost 4,90 euro.5 Reacties

 • john lieverst says:

  Goede pen voor de iPad,helaas is het rubber dopje heel snel kapot,op de site wordt er gesteld dat je dan te hard drukt…..geen garantie helaas,setje dnieuwe dopjes kost in de winkel 9,95 en via de e-store van het merk 5 euro(?) en is dus momenteel niet bestelbaar,slechte service van Bamboo,koop voortaan wel een goedkopere pen.

 • J kunnen says:

  Bij welke winkel kan je deze dopjes kopen want ik heb hetzelfde probleem

 • John Kieker says:

  Schandalig, 29 euro voor een pen die het net een maand volhoudt.
  Contact gehad Bamboo, geen succes de pen was net iets ouder dan een maand, geen garantie.
  Op Ebay zijn legio pennetjes te koop voor een fractie van de Bambooprijs, ik koop daar wel een.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: