februari 17th, 2012

Total Sonic lanceert de Samson Meteor Mic. De verchroomde  microfoon combineert een klassieke vormgeving met opnamemogelijkheden in studiokwaliteit. Dat komt ondermeer door de grootmembraan opname capsule met een doorsnede van 25 millimeter.

USB-microfoon in retro-lookDe inklapbare pootjes maken het mogelijk om de microfoon gemakkelijk in de gewenste positie neer te zetten tijdens het opnemen van bijvoorbeeld spraak of akoestische gitaar. Ook past Samson Meteor Mic op een microfoonstandaard. Het product beschikt verder over een (3,5 mm) mini-jack uitgang voor koptelefoons, compleet met volumeknop. Ook heeft de USB-microfoon een mute-knop die van pas komt bij conference calls en videoconferencing.

De Meteor Mic is plug-and-play en is eenvoudig aan te sluiten op tablets, desktop pc’s en laptops. Een USB-kabel en het opberghoesje worden meegeleverd. De microfoon is te gebruiken in combinatie met de meeste digitale audio- en communicatiesoftware, inclusief Skype, iChat en Garageband.

De Meteor Mic is per 1 februari 2012 te koop voor een adviesprijs van 81 euro exclusief BTW.5 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: