maart 1st, 2012

‘Apple gaat met goedkope en kleine iPad de concurrentie aan'Apple gaat volop in de aanval om het marktaandeel bij de tablets te behouden. Er komt niet alleen een nieuwe iPad 3, er komt ook een goedkopere iPad 2 met 8 gigabyte aan opslag en een iPad met een kleiner scherm. Dat meldt de website Digitimes.

Met de kleinere iPad 2 wil Apple de concurrentie aangaan met de te verwachten Windows tablets. Deze gaan werken onder het nieuwe besturingssysteem Windows 8. Volgens de bronnen van Digitimes gaat de nieuwe iPad 2 tussen de 349 en 399 dollar kosten.
Volgens Digitimes komt Apple met een iPad 3 met 16 en 32 gigabyte aan geheugen.

Een andere gerucht is dat Apple in het najaar met een kleinere tablet op de markt komt. Deze iPad moet een scherm krijgen van 7,85 inch. Met deze tablets wil Apple concurreren met de tablets van bijvoorbeeld Amazon. De prijs van de kleine iPad bedraagt waarschijnlijk tussen de 249 tot 299 dollar.

Overigens was Steve Jobs altijd een fel tegenstander van een kleinere tablet. Hij vond kleinere tablets onwerkbaar.Reageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: