juni 18th, 2012

Mozilla toont Junior browser voor de iPadWebbrowserbouwer Mozilla heeft onlangs een nieuwe browser  voor de iPad getoond. Productontwikkelaar Alex Limi van Mozilla toonde de browser. Hij kwalificeerde het huidige browsen op de iPad met Safari als flink zielige bedoeling.

Volgens Limi is de nieuwe Junior browser zeer eenvoudig in het gebruik. Zo ontbreekt de traditionele adresbalk en de tabs. De Junior maakt van het browsen op de iPad meer een ervaring die het hele scherm van de tablet gebruikt. Zo ontbreken ook de knoppen voor de favorieten, eerder bezochte pagina’s en een zoek funtie. Die zitten ook wel allemaal in Junior, maar ze zitten verder weggestopt in een menu die eenvoudig is op te roepen. Andere mogelijkheden zoals opnieuw laden en printen zitten nog verder verstopt. Volgens Limi is het idee van Junior een browser te maken die simpel is, eenvoudiger te gebruiken, meer plezier geeft en ergonomisch aan de tablet is aangepast.2 ReactiesReageer op dit bericht

Anti-Spam Quiz: